Entradas

Mostrando entradas de 2018
Imagen
                                                       ley de semejanza ley de cierre ley de continuidad
Imagen
ley de continuidad                                                      ley de proximidad                                                      ley de figura fondo
Imagen
    MIGUEL ÁNGEL SILVESTRE  Es un home alt, amb els cabells oscurs, i ulls marrons clarets. Es molt atractiu, va de tratje blau oscur amb camisa blanca i corbata blava amb punts verds. En la serie que protagonitza, que es Velvet, te el paper de Alberto Márquez, el amo de les galeries Velvet. També es la parella de Ana, pero son un amor impossible. El seu personantge es dramàtic, molt pasional peró també molt dur.
Imagen
                                           ALIENACIÓ En aquesta imatge podem observar uns alumnes a la seua classe on duen caretes que fan por, de manera que van tots iguals, no destaca ningú. Estan tots asseguts als seus seients de la mateixa manera, braços creuats, de front i seriosos. Estan tots en files com si fos un exèrcit. Aquesta imatge pareix treta de una peli de por . No es poden observar les personalitats dels xiquets ni res, son tots idèntics.
Imagen
GRAN VÍA - MADRID Una ciutat de nit molt iluminada, en aquest cas un dels carrers de més importància de la capital espanyola, La Gran Vía. Està tot molt edificat als voltants i tots son construccions alts i grans. Per la carretera circulen una gran quantitat de cotxes i també es poden observar negocis baix dels edificis. Transmet la sensació de moviment a les nits, la vida nocturna, la festa... es romàntic i alegre. En una imatge com aquesta tan urbana, podem apreciar la insignificància d'una persona a la gran ciutat.